Последната промена е направена на:
17 јули 2019 во 12:51 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Агенција за супервизија на осигурување (АСО)
Филтер на наслови 
Филтер на содржина 
Излистај # 
 
01 Јул 2019
01 Јул 2019
23 Ное 2018
23 Ное 2018
29 Ное 2017
07 Јул 2017
07 Јул 2017
01 Јул 2016
01 Јул 2016
01 Јул 2015
31 Мај 2019
15 Јан 2019
15 Окт 2018
17 Сеп 2018
10 Јул 2018
10 Јул 2018
11 Апр 2018
05 Мар 2018
28 Дек 2017
21 Ное 2017
04 Јул 2019
16 Јан 2019
18 Сеп 2018
10 Јул 2018
10 Јул 2018
28 Дек 2017
24 Окт 2017
01 Авг 2017
23 Јун 2017
18 Ное 2016
04 Јул 2019
16 Јан 2019
18 Сеп 2018
10 Јул 2018
10 Јул 2018
28 Дек 2017
24 Окт 2017
01 Авг 2017
23 Јун 2017
18 Ное 2016
28 Апр 2010
28 Апр 2009
28 Апр 2008
03 Сеп 2014

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување