Последната промена е направена на:
24 јуни 2019 во 11:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?

Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
Не
250  47.3%
Да
192  36.3%
Делумно
87  16.4%

Број на гласачи  :  529
Прв глас  :  Четврток, 18 Февруари 2016 14:16
Последен глас  :  Среда, 19 Јуни 2019 15:27

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување