Последната промена е направена на:
29 ноември 2019 во 15:33 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
Не
304  47%
Да
229  35.4%
Делумно
114  17.6%

Број на гласачи  :  647
Прв глас  :  Четврток, 18 Февруари 2016 13:51
Последен глас  :  Понеделник, 02 Декември 2019 15:01

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување