Последната промена е направена на:
16 јули 2019 во 08:27 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
Не
267  46%
Да
208  35.9%
Делумно
105  18.1%

Број на гласачи  :  580
Прв глас  :  Четврток, 18 Февруари 2016 13:51
Последен глас  :  Вторник, 16 Јули 2019 22:04

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување