Последната промена е направена на:
17 мај 2019 во 12:14 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?

Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
Не
244  47.2%
Да
190  36.8%
Делумно
83  16.1%

Број на гласачи  :  517
Прв глас  :  Четврток, 18 Февруари 2016 14:16
Последен глас  :  Вторник, 14 Мај 2019 11:07

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување