Последната промена е направена на:
24 јуни 2019 во 11:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Извештаи на АСО
Филтер по наслов     Прикажи # 
1 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2017 година Петок, 23 Ноември 2018
2 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2017 година Петок, 23 Ноември 2018
3 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2016 година Петок, 07 Јули 2017
4 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2016 година Петок, 07 Јули 2017
5 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2015 година Петок, 01 Јули 2016
6 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2015 година Петок, 01 Јули 2016
7 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2014 година Среда, 01 Јули 2015
8 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2014 година Среда, 01 Јули 2015
9 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2013 година Среда, 02 Јули 2014
10 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2013 година Среда, 02 Јули 2014
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 1 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување