Последната промена е направена на:
23 јули 2018 во 12:30 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

finansiska edukacija

Осигурително брокерски друштва
Филтер по наслов 
1 IQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01 - 31.03.2018 Вторник, 10 Јули 2018
2 IVQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2017 - 31.12.2017 Вторник, 10 Јули 2018
3 IIIQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2017 - 30.09.2017 Четврток, 28 Декември 2017
4 IIQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2017 - 30.06.2017 Вторник, 24 Октомври 2017
5 IQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2017 - 31.03.2017 Вторник, 01 Август 2017
6 IVQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2016 - 31.12.2016 Петок, 23 Јуни 2017
7 IIQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2016 - 30.06.2016 Петок, 18 Ноември 2016
8 IQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2016 - 31.03.2016 Вторник, 16 Август 2016
9 IVQ2015 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2015 - 31.12.2015 Петок, 29 Јули 2016
10 IVQ2014 - Извештај за содржината и обемот на работа на осигурително брокерските друштва за периодот 01.01.2014 - 31.12.2014 Вторник, 05 Јануари 2016
 
« ПочетокПред12СледноКрај »
Страница 1 од 2

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување