Последната промена е направена на:
21 октомври 2019 во 14:37 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
41 С О О П Ш Т Е Н И Е Понеделник, 17 Септември 2018
42 С О О П Ш Т Е Н И Е Четврток, 06 Септември 2018
43 С О О П Ш Т Е Н И Е Среда, 05 Септември 2018
44 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Петок, 31 Август 2018
45 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување Петок, 31 Август 2018
46 Склучен меморандум за соработка помеѓу регулаторните тела за супервизија на осигурување на Македонија и Турција Вторник, 03 Јули 2018
47 Публикација „Паметно управување со парите – водич за личните финансии“ Среда, 23 Мај 2018
48 Соопштение Вторник, 15 Мај 2018
49 КОНКУРС Четврток, 10 Мај 2018
50 СООПШТЕНИЕ за новите термини за полагање стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Вторник, 10 Април 2018
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 5 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување