Последната промена е направена на:
16 септември 2019 во 08:52 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
31 СООПШТЕНИЕ Петок, 12 Октомври 2018
32 СООПШТЕНИЕ Петок, 12 Октомври 2018
33 Работна средба со претставници од Универзитетот за Економија и Бизнис во Познањ, Р.Полска Вторник, 25 Септември 2018
34 Објавен редовниот конкурс за учениците од основите и средните училишта по повод Светскиот ден на штедењето и Светскиот ден на осигурувањето Среда, 19 Септември 2018
35 С О О П Ш Т Е Н И Е Понеделник, 17 Септември 2018
36 С О О П Ш Т Е Н И Е Четврток, 06 Септември 2018
37 С О О П Ш Т Е Н И Е Среда, 05 Септември 2018
38 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Петок, 31 Август 2018
39 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување Петок, 31 Август 2018
40 Склучен меморандум за соработка помеѓу регулаторните тела за супервизија на осигурување на Македонија и Турција Вторник, 03 Јули 2018
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 4 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување