Последната промена е направена на:
14 ноември 2019 во 11:13 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
141 Предизвици во хармонизирањето на домашната регулатива и супервизија на осигурувањето со регулативата и праксата на Европската Унија Петок, 06 Мај 2011
142 АСО објавува конкурс Петок, 15 Април 2011
143 Соопштение Понеделник, 21 Февруари 2011
144 Издадена нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот Понеделник, 27 Декември 2010
145 Обука за осигурутелни брокери - Прва група 25 - 27.11.2010 и 3 - 4.12.2010 Четврток, 18 Ноември 2010
146 Објавен е правилник за минималните стандарди за пресметка на техничките резерви Петок, 15 Октомври 2010
147 Објавена предлог содржината на Правилникот за минималните стандарди за пресметка на техничките резерви Петок, 17 Септември 2010
148 Објавена предлог содржина на Контниот план за друштвата за осигурување и реосигурување Четврток, 19 Август 2010
 
« ПочетокПред1112131415СледноКрај »
Страница 15 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување