Последната промена е направена на:
14 ноември 2019 во 11:13 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
131 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Вторник, 03 Април 2012
132 Работна посета во Брисел Понеделник, 19 Март 2012
133 Програма за осигурување од ризик од катастрофи Среда, 04 Јануари 2012
134 Средба со претставниците на Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) Понеделник, 05 Декември 2011
135 Работилница - Ризично базирана супервизија во осигурувањето Понеделник, 07 Ноември 2011
136 Конференција на ЕВРОПА РЕ, “Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност” Среда, 19 Октомври 2011
137 Посета на претставници на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) Вторник, 18 Октомври 2011
138 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Понеделник, 17 Октомври 2011
139 Донесени Годишниот извештај за работењето на АСО и Годишниот извештај за осигурителниот пазар во РМ за 2010 година Среда, 29 Јуни 2011
140 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот-основано ново друштво за осигурување Петок, 27 Мај 2011
 
« ПочетокПред1112131415СледноКрај »
Страница 14 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување