Последната промена е направена на:
11 ноември 2019 во 13:16 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
11 Под мотото посетете ги финансиските институции и проширете ги своите знаења за финансиите членките на Координациското тело за финансиска едукација и финансиска инклузија заедно ги отворија Деновите на финансика писменост и едукација. Понеделник, 10 Јуни 2019
12 СООПШТЕНИЕ до јавноста Понеделник, 27 Мај 2019
13 КОНКУРС Понеделник, 27 Мај 2019
14 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ СО ЗАКОНОТ ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА ОСИГУРУВАЊЕ (“Службен весник на Република Мaкедонија” бр. 198/2018) Среда, 15 Мај 2019
15 Попоски од Братислава на Меѓународната Конференција за синергијата помеѓу осигурувањето на живот и пензиското осигурување – во последната деценија нашата земја во сегментот на осигурување на живот бележи најголем кумулативен раст од 455% и просечен годише Понеделник, 15 Април 2019
16 Попоски од Виена на Меѓународен форум за имотно осигурување – 2018 година беше најуспешна година во однос на пораст на продажбата на имотното осигурување во последната деценија, како и споредено со останатите земји во регионот Вторник, 09 Април 2019
17 Донесено Упатство за вршење на проценка на ризикот од перење пари Вторник, 09 Април 2019
18 Меѓународен форум за имотно осигурување Понеделник, 08 Април 2019
19 Започна проектот за финансиска едукација на населението Понеделник, 08 Април 2019
20 Агенцијата за супервизија на осигурување традиционалнo ја одбележа Глобалната недела на парите Понеделник, 08 Април 2019
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 2 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување