Последната промена е направена на:
21 октомври 2019 во 14:37 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
1 Конкурс за ученици од основното и средното образование по повод Светскиот ден на штедењето ‒ 31 октомври и Денот на осигурувањето ‒ 1 ноември Понеделник, 07 Октомври 2019
2 Работилница на тема Директна обработка на штети од автоодговорност Петок, 04 Октомври 2019
3 Финансиската стабилност и натаму ќе се зајакнува Вторник, 01 Октомври 2019
4 Дигитализација во осигурувањето Вторник, 01 Октомври 2019
5 InsurHack Скопје 2019 Понеделник, 30 Септември 2019
6 Соопштение Среда, 25 Септември 2019
7 Супервизорски форум, Франкфурт, Германија Понеделник, 16 Септември 2019
8 С О О П Ш Т Е Н И Е Среда, 11 Септември 2019
9 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување Петок, 06 Септември 2019
10 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Петок, 06 Септември 2019
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 1 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување