Последната промена е направена на:
11 септември 2019 во 10:55 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
41 Почеток на обуката за застапници Петок, 15 Октомври 2010
42 Посета на Амбасадорот Ерван Фуере во седиштето на Агенцијата за супервизија на осигурување Четврток, 30 Септември 2010
43 Потпишан меморандум за соработка со Регулаторното тело за финансиски пазар на Австрија Вторник, 28 Септември 2010
44 Склучен Меморандум за соработка со Комисијата за финансиски пазар на Бугарија Среда, 02 Јуни 2010
45 Панел дискусија - Друштва за осигурување, перспективи на бизнисот и импликации на македонскиот пазар на капитал Сабота, 01 Мај 2010
46 Дебата “Развојот на осигурувањето во глобални рамки“ Четврток, 29 Април 2010
47 Склучен Меморандум за соработка со Агенцијата за супервизија на осигурвање на Црна Гора Среда, 21 Април 2010
48 Склучен Меморандум за соработка со Агенцијата за регулирање на финансискиот пазар во Република Албанија (AFSA) Понеделник, 19 Април 2010
49 Деловна средба со Македонското актуарско здружение “Актуар” Петок, 16 Април 2010
50 Склучен Меморандум за соработка со Комисија за хартии од вредност Среда, 07 Април 2010
 
« ПочетокПред123456СледноКрај »
Страница 5 од 6

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување