Последната промена е направена на:
16 септември 2019 во 08:52 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
31 Регионална конференција: Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност Четврток, 06 Октомври 2011
32 Организиран еднодневен семинар на тема техники и можности за инвестирање и управување со портфолио Среда, 21 Септември 2011
33 Склучен Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за супервизија на осигурување и Комисијата за супервизија на осигурување од Романија Петок, 08 Април 2011
34 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 22 Февруари 2011
35 Склучен Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за супервизија на осигурување и Народната Банка Четврток, 20 Јануари 2011
36 Потпишан меморандум за соработка меѓу АСО и МАПАС Вторник, 21 Декември 2010
37 Организиран дводневен семинар со тема “Управување со ризици кај претпријатијата” Среда, 01 Декември 2010
38 Одржана работна средба на тема "Практичната примена на Европскиот извештај за сообраќајни незгоди во РМ" Вторник, 23 Ноември 2010
39 АСО рамноправна членка на IAIS Четврток, 04 Ноември 2010
40 АСО учествуваше на годишната конференција “Перспективи на осигурителниот пазар на Република Македонија” Среда, 03 Ноември 2010
 
« ПочетокПред123456СледноКрај »
Страница 4 од 6

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување