Последната промена е направена на:
16 септември 2019 во 08:52 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
11 Доделена награда на Агенцијата за супервизија на осигурување Среда, 01 Март 2017
12 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Четврток, 03 Март 2016
13 Одбележување на Денот на осигурувањето, 1 ноември, 2015 година Четврток, 05 Ноември 2015
14 Предизвици и трендови на глобалната осигурителна индустрија и нивното влијание на осигурителната индустрија во Македонија Вторник, 22 Септември 2015
15 Одбележување на Денот на осигурувањето Понеделник, 10 Ноември 2014
16 Доделување на награди за најдобри ликовни и литературни творби по повод меѓународниот ден на штедење Петок, 31 Октомври 2014
17 Прес конференција за промоција на новото осигурување во земјоделството подржано од Европа Ре Среда, 17 Септември 2014
18 Информација за реализирани настани во организација на Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 17 Јуни 2014
19 Испит за застапници на осигурување 12 и 13.05.2014 Вторник, 06 Мај 2014
20 Испит за осигурителни брокери 13.05.2014 Вторник, 06 Мај 2014
 
« ПочетокПред123456СледноКрај »
Страница 2 од 6

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување