Ndryshimi i fundit është bërë:
29 nëntor 2019 në ora 15:33.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Press


 Agjencia për mbikëqyrjen e sigurimeve, me rastin e shënimit të Ditës së Sigurimit, 1 Nëntori, para përfaqësuesve të industrisë së siguracionit dhe përfaqësuesve të institucioneve të tjera shtetërore, si dhe të organeve rregullatore, mbajti një manifestim solemn.

Në këtë manifestim, fjalë përshëndetëse mbajti z. Zoran Stavreski, Zëvendës Kryetar i Qeverisë dhe Ministër i Financave, z. Dimitar Bogov, Guvernator i Bankës Popullore të Maqedonisë dhe z...
 
 

Mr. Peter BRAUMÜLLER , Head of Insurance Supervision Department in FMA, Austria, Member of the IAIS Executive Committee, Alternate Chair of EIOPA

On the way from Solvency I to Solvency II – a challenge for insurers and supervisors

 

Mr. Wook  JEAN KWON, Edwin A.G. Manton Chair Professor in International Insurance and Risk Management, The School of Risk Management, St. John's University

Insurer Resolution Processes and Supervision of Insurance and Non-Traditional and...
 
The Insurance Supervision Agency organized a one-day conference titled “Recent developments and challenges of the global insurance industry and how this affects the local insurance industry in Macedonia”, on September 11, 2015.

The conference aimed to acquaint the public with relevant domestic global trends and challenges in the insurance industry. 

The conference was attended by prominent guest lecturers, representatives of regulatory bodies, the local insurance industry, the...
 
There are no translations available.
 
There are no translations available.
 
« FilloPara12345678910TjetriFund »

Faqe 4 nga 13

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit