Последната промена е направена на:
16 јануари 2019 во 08:27 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk

Врз основа на член 10 од Колективниот договор на Агенцијата за супервизија на осигурување, Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција, во зависност од категоријата на работно место за кое е објавен интерниот оглас  бр. 02- 707/12 од 27.12.2018 година , Агенцијата за супервизија на осигурување објавува

 

ИНТЕРЕН ОГЛАС бр.1/2018 од 31.12.2018

за пополнување на работно место со унапредување

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување