Последната промена е направена на:
25 јули 2019 во 10:24 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Осигурителни брокери

Следење на испитот е овозможено на следните линкови:

 

(За да го следите полагањето во живо потребен ви е соодветна апликација за следење стримови како што е VLC player)

 

Обука за за брокери 2018 година
Обука за за брокери 2016 година

 

 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување