Последната промена е направена на:
23 август 2019 во 08:34 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Дамјановска Весна 12-118888/2 од 31.03.2008
Деспотоски Владимир 12-1/29/2 од 23.09.2009
Дечовска Натали 12-1/2/2 од 23.06.2009
Димкоски Златко 12-1/31/2 од 08.07.2009
Димов Димитрија 11-50802/2 од 04.01.2008
Динев Александар 12-1/37/2 од 23.09.2009
Додевска Сузана 12-1/40/2 од 23.09.2009
Доневска Даниела 09-39/2 од 10.12.2009
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување