Ndryshimi i fundit është bërë:
18 janar 2018 në ora 13:47.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Nënshkruhet memorandum të partneritetit dhe bashkëpunimit ndërmjet AMS dhe KSKKRR
E hënë, 06 Mars 2017 16:18

Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS)  dhe Këshilli i Sigurisë Kombëtare në komunikacionin rrugor (KSKKRR)  sot kanë nënshkruar memorandum të partneritetit dhe bashkëpunimit dhe veprimit të përbashkët.

Subjekt i bashkëpunimit do të jetë realizimi i aktiviteteve për promovimin e kulturës financiare në fushën e sigurimeve, zbatimi i aktiviteteve për të përmirësuar sigurinë e trafikut rrugor, aktivitete për të zvogëluar numrin e vdekjeve dhe viktima në aksidentet e trafikut, edukimit dhe njohurive financiare qytetarëve rreth të drejtave dhe detyrimeve të tyre në sigurim dhe në trafik.

IMG_3735

Kryetari i Këshilli i Sigurisë Kombëtare në komunikacionin rrugor  Mr. Stojçe Stamenkovski deklaroi se në bazë të memorandumit bashkëpunimit të sotëm në mes (KSKKRR) dhe (AMS) në të ardhmen do të realizohen  aktivitete të përbashkëta për të rritur sigurinë e trafikut rrugor duke zvogëluar numrin e automjeteve të paregjistruara, aktivitete për të rritur ndërgjegjësimin e publikut në lidhje me përparësitë dhe përfitimet e sigurimit të automjeteve , njohuritë finaciare për pjesëmarrësit në trafik për policën e sigurimit të autopërgjegjësisë, raportimin e dëmeve në rast të ndodhjes së një ngjarje të dëmshme, të drejtat dhe detyrimet e kartonit të gjelbërt, të drejtat dhe detyrimet e proçesverbalit evropian dhe shumë aktivitete të tjera.

Kryetari i këshillit të ekspertëve të Agjencisë për Mbikëqyrjes së Sigurimeve Dr. Klime Poposki deklaroi se (AMS) dhe (KSKKRR)    kanë ushtruar një nivel të lartë të bashkëpunimit, mirëpo nënshkrimi i memorandumit do të thotë një hap drejt përmirësimit të bashkëpunimit ndërmjet dy organeve, shkëmbimi i përvojave në vazhdimësi , këshilla dhe informata në lidhje me praktikat pozitive të përdorura dhe të cilat mund të aplikohet dhe me të vetmin qëllim të edukimit dhe mbrojtjes së jetës dhe shëndetit të qytetarëve dhe për të mbrojtur të drejtat e tyre.

 

 
Iu nda çmimi Agjencisë për Mbikëqyrjen e Sigurimeve
E mërkurë, 01 Mars 2017 00:00
   

Më datë 17 shkurt në mënyrë solemne dhe dinjitoze Dhoma Ekonomike e Maqedonisë, si biznes asociacioni më i vjetër dhe me numër më të madh në vend, e shënoi 95 vjetorin e ekzistimit dhe funksionimit të vet. Në këtë manifestim, si partner i Dhomës u ftua edhe Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve. Në frymë bashkëpunimi, në prezencë të përfaqësuesve me renome nga biznesi, shkenca dhe nga biznes – asociacionet u organizua tryezë e rrumbullakët me...
Lexo ma...
 
U ndan çmimet për krijime më të suksesshme në Konkursin me rastin e Ditës së kursimit
E martë, 29 Nëntor 2016 00:00
Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve, Ministria e Financave dhe Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë ndan çmime për krijime më të suksesshme figurative dhe letrare të paraqitura në Konkursin me rastin e Ditës së kursimit – 31 Tetori. Çmimet i ndau Ministri i Financave Kiril Minoski, Guvernatori i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, Dimitar Bogov dhe Kryetari i Këshillit të Ekspertëve pranë Agjencisë së Supervizionit të Sigurimeve, Klime...
Lexo ma...
 
Informatë për punëtorinë e mbajtur 6-7 Tetor, 2016, Ohër
E hënë, 10 Tetor 2016 13:41
Agjencia për mbikëqyrjen e sigurimeve, në bashkëpunim me Bankën Botërore dhe Autoritetin Evropian të Sigurimeve dhe Fondeve Pensionale (EIOPA), më datë 6 dhe 7 Tetor të vitit 2016 organizuan punëtori me temë: “Mbikëqyrja e bazuar në rrezik” (Risk Based Supervision Workshop) në Ohër. Një ngjarje e këtillë u organizua për herë të parë me Autoritetin rregullator të vendit i cili nuk është anëtar i Bashkimit Evropian.

Qëllimi i kësaj punëtorie ishte që...
Lexo ma...
 
Informatë
E mërkurë, 18 Janar 2017 16:07

Ju informojmë se Agjencia  për mbikëqyrjen e sigurimeve më datë 23.01.2017 është vendosur në ambientet e reja, të cilat ndodhen në adresën në vijim:


Rr. Maqedonija p.n. – “Pallata Llazar Pop-Trajkov” – kati 5-të, 1000 Shkup

 
U shpall fituesi i Konkursit për zgjedhjen e punimit më të mirë hulumtues në fushën e menaxhimit me rreziqe dhe sigurimeve në Republikën e Maqedonisë për vitin 2016
E premte, 04 Nëntor 2016 10:04
Këshilli i Ekspertëve të Agjencisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve, në mbledhjen e mbajtur më datë 31.10.2016 e miratoi Raportin e Komisionit për zgjedhjen e punimit më të mirë hulumtues nga fusha e menaxhimit me rreziqe dhe sigurimeve në Republikën e Maqedonisë për vitin 2016, me ç’rast punimin e Ivica Medarski – “Menaxhimi me rreziqet juridike në shoqëritë e sigurimeve” e shpalli për fitues të Konkursit për zgjedhjen e punimit më të mirë hulumtues nga fusha...
Lexo ma...
 
KONKURS PËR FËMIJË DHE TË RINJ
E hënë, 10 Tetor 2016 12:46
AGJENCIA PËR MBIKËQYRJEN E SIGURIMEVE, BANKA POPULLORE E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, MINISTRIA E FINANCAVE

SHPALLIN

KONKURS PËR FËMIJË DHE TË RINJ TË ARSIMIT FILLOR DHE TË MESËM

EJANI TA FESTOJMË DITËN BOTËRORE TË KURSIMIT – 31 TETORIN PËRMES VIZATIMEVE DHE TË SHKRUARIT TË POEZIVE:

KATEGORIA E PARË ME TEMË:

KURSIMI – “EDHE UNË DI TË KURSEJ”

KATEGORIA E DYTË ME TEMË:

SIGURIMI – “ÇKA DO TË THOTË PËR MUA SIGURIMI I SHTËPISË DHE...
Lexo ma...
 
« FilloPara12345678910TjetriFund »

Faqe 2 nga 11

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit