Ndryshimi i fundit është bërë:
17 prill 2018 në ora 14:13.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

finansiska edukacija

Trajnim për Përfaqësues në sigurim
E premte, 06 Shtator 2013 14:46

Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve ju informon të gjithë të interesuarve se gjatë periudhës 19–21.09.2013 dhe gjatë periudhës 26–28.09.2013, do të organizojë trajnim për Përfaqësues në sigurim, të cilët pas pjesëmarrjes dhe kalimit me sukses të provimeve, kandidatët do të mundet të pajisen me Çertifikatë për kalim të suksesshëm në provimin profesional që kërkohet për të marrë licencë për Përfaqësues në sigurim.

Të gjithë kandidatët e interesuar, deri  më datën 13 shtator (e premte), viti 2013, mund të aplikojnë duke parashtruar një Kërkesë për pjesëmarrje në trajnim dhe nënshtrim në provim për të kontrolluar gatishmërinë profesionale të duhur për të kryer punë përfaqësuese në sigurim, në Agjencinë e mbikëqyrjes së sigurimeve, adresa: rr. Vasil Gllavinov, nr. 12, TCC Pllaza, kati 2, Shkup (në arhivë), çdo ditë pune nga ora 08:30 deri në orën 16:30.

Kandidatët gjatë aplikimit duhet të dorëzojnë:

  • Latërnjoftim (Pasaportë – për shtetas të huaj) në dispozicion,
  • Dëshmi për kryerje të shkollës së mesme (shkalla e IV) ose shkallë më të lartë të arsimit në origjinal ose i vërtetuar nga noteri.

Aplikimin për pjesëmarrje në trajnim dhe nënshtrim në provim për të kontrolluar gatishmërinë profesionale të duhur për të kryer punë përfaqësuese  në sigurim, mund ta merrni këtu.

 
Konkurs për çmim vjetor për studiuesit e rinj për punë më të mire kerkimore
E enjte, 11 Prill 2013 00:00
Konkurs

për çmim vjetor për studiuesit e rinj për punë më të mire kerkimore në fushën e menaxhimit të rrezikut dhe të sigurimit në Republikën e Maqedonisë për vitin 2013

 

Konform nenit 158-b pika 8 nga Ligji për mbikëqyrjen e sigurimeve-tekst i pastruar ( “Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 30/2012), Vendimi i Gjykatës kushtetuese nr. 202/2011 ( “Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë”  nr. 45/2012), Vendimi i Gjykatës kushtetuese nr...
Lexo ma...
 
Shënimi i ditës së sigurimit
E hënë, 05 Nëntor 2012 00:00
    Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve e festoi Ditën e sigurimit me manifestim solemne, i cili u mbajt në Muzeun e luftës maqedonase për shtetësi dhe pavarësi, në Shkup. Në këtë manifestim ishin të ftuar zyrtarë të lartë qeveritarë, përfaqësues të industrisë së sigurimeve si dhe përfaqësues nga institucione dhe organe të ndryshme, me të cilën Agjencia ka bashkëpunim profesional.

   Në fjalimin e tij, kryetari i Këshillit të...
Lexo ma...
 
Seminari rajonal për autoritetet rregullatore të sigurimit në Evropën Qendrore dhe Lindore, Azisë Qendrore dhe Transkaukazisë për mbikëqyrje makroprudenciale dhe grupore
E premte, 11 Maj 2012 15:12
Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve në Republikën e Maqedonisë, në periudhën prej 8 deri 10 maj, të vitit 2012, ishte nikoqir i Seminarit rajonal për autoritetet rregullatore të sigurimit nga Evropa Qendrore dhe Lindore, Azia Qendrore dhe Transkaukazia, me teme: “Mbikëqyrja makroprudenciale dhe grupore”.

Ky eveniment është organizuar në bashkëpunim me Institutin për Stabilitet Financiar (FSI) dhe Shoqata  ndërkombëtare e mbikëqyrësve së sigurimeve (IAIS)...
Lexo ma...
 
U nënshkrua memorandum bashkëpunimi në mes AMS-ësë dhe FSSHM-ësë
E mërkurë, 19 Dhjetor 2012 08:36

Më 13 dhjetor, të vitit 2012, Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS) dhe Fondi për Sigurim Shëndetësor të Maqedonisë (FSSHM) nënshkruan memorandum për bashkëpunim.

Memorandumi rregullon bashkëpunimin midis AMS-ësë dhe FSSHM-ësë lidhur me shkëmbimin dhe përdorimin e informatave në mes të dy institucioneve.

 
Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve lëshoi Broshurë për sigurim në bujqësi
E mërkurë, 11 Korrik 2012 00:00
 

Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve lëshoi Broshurë për sigurim në bujqësi, e cila ka për qëllim që të promovojë blerjen e policave për sigurim në bujqësi si mënyrë efikase për mbrojtjen e prodhimeve bujqësore nga rreziqet që janë të lidhura me kushtet e motit, fatkeqësive natyrore, dëmtuesve dhe sëmundjeve.

 

Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve (AMS) në bashkëpunim me Agjencinë për përkrahje financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural (APFBZHR) do...
Lexo ma...
 
Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve e Republikës së Maqedonisë nikoqir i seminarit rajonal për rregullatorët e sigurimit
E premte, 04 Maj 2012 08:09
Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve e Republikës së Maqedonisë në periudhën prej 8 deri më 10 maj, të vitit 2012 do të jetë nikoqire e seminarit rajonal për autoritetet rregullatore të sigurimit në Evropën Qendrore dhe Lindore dhe Azisë Qendrore, me titull " Mbikëqyrje makroprudenciale dhe grupore”.

 Kjo ngjarje ekskluzive është organizuar në bashkëpunim me Institutin për...
Lexo ma...
 
« FilloPara12345678910TjetriFund »

Faqe 8 nga 12

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit