Ndryshimi i fundit është bërë:
18 janar 2018 në ora 13:47.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Memorandum i lidhur për bashkëpunim ndërmjet Agjencisë për mbikëqyrjen e sigurimeve dhe Drejtorisë së të Ardhurave Publike
E mërkurë, 14 Tetor 2015 13:40

Duke e pasur parasysh faktin se njëri nga prioritetet kyç të Agjencisë për mbikëqyrjen e sigurimeve është përforcimi i bashkëpunimit me organe të tjera rregullatore dhe me institucione tjera kompetente është lidhur Memorandum për bashkëpunim me Drejtorinë e të Ardhurave Publike të Republikës së Maqedonisë.

Me këtë Memorandum rregullohet bashkëpunim i ndërsjellë i Agjencisë për mbikëqyrjen e sigurimeve (ASS) dhe Drejtorisë së të Ardhurave Publike (DAP) lidhur me shkëmbimin dhe shfrytëzimin e informatave, të dhënave dhe shkëmbimin e përvojave. Memorandumi nuk e nënkupton fillimin e bashkëpunimit midis institucioneve, përkundrazi ai nënkupton bazë zyrtare të bashkëpunimit tonë të frytshëm të deritanishëm dhe njëkohësisht e mundëson thellimin e bashkëpunimit dhe hapjen e mundësive dhe favoreve të reja për të dy institucionet.

 
Konkurs për çmim vjetor për studiuesit e rinj
E premte, 08 Maj 2015 00:00
K O N K U R Spër çmim vjetor për studiuesit e rinj për punë më të mire kerkimore në fushën e menaxhimit të rrezikut dhe të sigurimit në Republikën e Maqedonisë për vitin 2015

 

Me qëllim për të stimuluar zhvillimin e mendimit shkencor dhe përgaditjen e kërkimeve studimore në fushën e menaxhimit të rrezikut dhe të sigurimit në Republikën e Maqedonisë, si dhe afirminin e profesionistëve të rinj, Agjencia për mbikëqyrjen e sigurimeve do të jep çmim vjetor në...
Lexo ma...
 
Java globale e parave
E hënë, 09 Mars 2015 16:00

Global Money Week Logo RGB                Galeria

 
Nënshkruhet Marrëveshja kolektive për organet e pavarura rregullatore
E premte, 27 Shkurt 2015 14:50
Më datë 11.02.2015, në Agjencinë për mbikëqyrjen e sigurimeve është nënshkruar Marrëveshja kolektive për organet e pavarura rregullatore, e cila është një konfirmim i besimit në mes të partnerëve socialë dhe një tjetër normë e nivelit sektorial që do të kontribuojë në avancimin e të drejtave dhe obligimeve të marrëdhënies të punës.

 

Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i Sindikatës së punëtorëve të organizatave financiare të Maqedonisë, znj...
Lexo ma...
 
Njoftim
E hënë, 20 Prill 2015 15:12

Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve njofton të gjithë kandidatët për trajnim për përfaqësues të sigurimit si dhe për broker të sigurimit, se trajnimi do të mbahet në Universitetin Europian.

Orari i trajnimit për përfaqësuesit në sigurim mund të shkarkohet këtu.
Orari i trajnimit për brokerët e sigurimit mund të shkarkohet këtu.

 
Mbahet takim pune mes BPRM dhe AMS me temë: Përforcimi i ndikimeve potenciale të fatkeqësive natyrore në funksionimin e bankave komerciale
E enjte, 05 Mars 2015 14:19
Më datë 02.03.2015, në Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë u mbajt një takim pune me temë: Përforcimi i ndikimeve potenciale të fatkeqësive natyrore në funksionimin e bankave komerciale. Takimi i punës u ndoq nga anëtarët e bordeve të bankave dhe personave përgjegjës për menaxhimin e rrezikut në banka.

Takimi i punës u organizua si një projekt i përbashkët i Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë (BPRM) dhe Agjencisë për Mbikëqyrjen e...
Lexo ma...
 
Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve dha leje për transferimin e portofolit të sigurimit
E martë, 20 Janar 2015 15:48
Më 20 janar 2015, Agjencia e mbikëqyrjes së sigurimeve dha Vendim për të lëshuar një leje për transferimin e portofolit të sigurimit në kuadër të grupit për sigurim të jetës,  nga Shoqëria aksionare për sigurim dhe risigurim Makedonija Skopje-Vienna Insurance Group si një kompani sigurimi e cila e transferon portofolin e sigurimit, në Shoqërinë aksionare për sigurime Viner Lajf - Vienna Insurance Group Skopje si kompani sigurimi që do të merr  portofolin e...
Lexo ma...
 
« FilloPara12345678910TjetriFund »

Faqe 5 nga 11

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit